canlı casino siteleri
Gelecek Partisi Kocaeli’ye Cuma İçten morali

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu, parti yönetim kurulu üyesi (PYK) ve Gençlik ve Spor Politikalar İzleme Kurulu  Başkanı, 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kocaeli teşkilatına gün boyu süren bir ziyaret gerçekleştirdi. Aynı zamanda Kocaeli bölge koordinatörü de olan Cuma İçten, İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’dan teşkilatlanma çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. 4 Ekim Pazar günü Dilovası’nda yapılacak kongre ile Kocaeli’de yedi ilçede kongrelerinin tamamlanmış olacağını belirterek, “İki ilçemizde kongre hazırlıklarımız sürüyor.

Üç ilçemizde ise ilçe başkanı belirleme konusunda acele etmiyoruz. İstişarelerimiz sürüyor. Hazırlıklarımız tamamlanmak üzere ‘41 GÜNDE 5000 ÜYE’ kampanyası başlatacağız” dedi. İlçe başkanlarıyla da bir toplantı yapan İçten, görev yaptıkları 5-6 aylık süreçte yaptıkları çalışmalarla ilgili ayrıntılı rapor aldı. Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanlığı Başkan Yardımcısı Serap Çakır’ın da hazır bulunduğu toplantılarda il başkan yardımcılarıyla da görüşen Cuma İçten, haftalık il yönetim kurulu toplantısına da başkanlık
etti.

İçten’in ziyareti teşkilatların moralini yükseltti. Sadece ülkemizi değil tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde teşkilatlanma konusunda ciddi mesafeler katedildiğini belirten Cuma İçten, “Sokağa çıkmanın bile mümkün olmadığı dönemde 70’den fazla ilde teşkilatlandık. Bu iller arasında Kocaeli’nin ayrı bir yeri var. Koordinatörü olmaktan büyük mutluluk duyduğum Kocaeli’ni Ankara’dan takip edebildiğim kadarıyla çok başarılı oldunuz, örnek çalışmalara imza attınız. Her gittiğimiz şehirde sizleri örnek gösteriyoruz.

Kurucular kurulu üyesi olan Ömer Faruk Başaran bey ile yerel yönetimler ve şehircilikten sorumlu genel başkan yardımcısı arkadaşım Doğan Demir’in uyumlu çalışmaları başarıyı da beraberinde getirdi. Türkiye’nin her köşesinde kongrelerimiz yapılıyor. Bir ay içerisinde olağan büyük kongremizi yapacağız.

Bu süreç tamamlandığında tüm teşkilatlarımızla birlikte sahaya ineceğiz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!