Hasta taşıyan ambulans takla attı
Bursa’da bir hastayı hastaneye yetiştirmek üzere yola çıkan 112 ambulansı sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Kazada ambulansta bulunan sağlık ekipleri ve hastaya ilk müdahale çevredeki vatandaşlardan geldi.
Bursa'da evinde rahatsızlanan bir vatandaşı hastaneye yetiştirmek üzere yola çıkan ambulans, saat 18.00 sıralarında Güzelyalı kavşağı yakınlarında yağışın etkisiyle kontrolden çıkıp yan yattı.
Kazayı fark eden çevredekiler 112 ekiplerine ulaşıp kazazedelerin yanına koştu. Sağlık ekiplerine ve rahatsızlanan vatandaşa ilk müdahaleyi çevredekiler yaparken, olay yerine intikal eden ekipler yaralıları hastaneye sevk etti.
Polis ekiplerince trafik bir süre kontrollü olarak verilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza yapan ambulans çekici ile otoparka çekildi.