Kraliçe'yi Michelin yıldızlı lüks restorana almadılar
Dünyanın en mutlu ülkelerinden biri olan Danimarka'nın Kraliçesi Mary'nin yemek için gittiği lüks bir restorana alınmadığı ortaya çıktı.
Dünyanın en yaşanılası ülkelerinin başında gelen Danimarka'nın Kraliçesi Mary'nin Amalienborg Sarayı yakınlarındaki Michelin yıldızlı Kiin Kiin isimli restorandan geri çevrildiği ortaya çıktı.
Avustralya doğum kraliyet ailesi üyesinin restorana alınmadığını ise bir dönem restoranın baş şefi Dak Wichangoen anlattı.
Kraliyet ailesi üyelerinin sık sık ziyaret ettiği restorana giden Kraliçe Mary'nin boş ver olup olmadığını sorması üzerine, Mary'i tanımayan bir çalışan olumsuz yanıt verdi ve geri çevirdi.
Wichangoen, "Ben Mary ve Frederik için sık sık yemek yaptım. Güzel bir Pad Thai'yi seviyorlar. Genelde kraliyet ailesinin geleceğini önceden biliyoruz fakat bir seferinde beklenmedik bir şekilde geldi ve kapıdan çevrildi" dedi.
Mary'nin daha sonra Wichangoen'i bulduğu ve "Yer olmadığını söylediler" dedikten sonra ünlü şefin, "Kim dedi? İçeri gelin" diyerek içeri aldığı öğrenildi.