Lamine Yamal'dan iddialı sözler: 'Onlar elendiğine göre favori biziz'

Genç yetenek Lamine Yamal, Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi’nde en güçlü takım olduğunu söyledi. Daha önce Liverpool'u favori gösteren Yamal, "Onlar elendiğine göre favori biziz" dedi.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselerek Avrupa’daki iddiasını perçinledi. Takım içindeki atmosfer giderek daha hırslı bir hal alırken, futbolcular sezonun geri kalanında da tüm kupalara talip olduklarını açıkça ortaya koyuyor. Bu hedef doğrultusunda en çok dikkat çeken isimlerden biri ise genç yetenek Lamine Yamal.

Yamal, Avrupa sahnesinde iddialarını net bir şekilde ortaya koydu.

“Şampiyonlar Ligi için favori biziz. Grup aşaması sona erdiğinde Liverpool'un favori olduğunu söylemiştim çünkü onlar ilk sıradaydı ve şimdi onlar elendiğine göre favori biziz” diyerek, Barcelona’nın kupaya en yakın takım olduğuna dikkat çekti.

Katalan ekibi, çeyrek finalde karşılaşacakları Borussia Dortmund’a odaklanmış durumda.

Lamine Yamal, geçen yıl Paris Saint-Germain’e dramatik bir şekilde elendikleri sürecin artık geride kaldığını belirtiyor: "PSG'ye kaybettiğimiz geçen yıldan farklı bir takımız."

Hatırlanacağı üzere Barcelona, Parc des Princes’te 2-3 kazandığı maçın rövanşında, Olimpic de Montjuïc’te 4-1 mağlup olarak turnuvaya veda etmişti.

REAL MADRID REKABETİ VE TAKIM RUHU

Genç yıldız, takımın hiçbir rakipten çekinmediğini özellikle vurguladı.

"Real Madrid'e karşı maçlar çok güzel geçiyor ve onları en çok üzen takım biziz. Ve tam tersi de geçerli" diyerek, ezeli rekabetteki dengeye dikkat çekti.

Barcelona’nın yükselen form grafiği, takımın içindeki güçlü bağlarla da doğrudan ilişkili. Son dönemde yenilgi yüzü görmeyen Katalan ekibi, en son La Liga’da Atletico Madrid karşısında etkileyici bir geri dönüşe imza attı.

Yamal, soyunma odasındaki atmosferin takımın en büyük gücü olduğunu "Biz bir aileyiz." sözleriyle vurguladı.

Lamine Yamal Barcelona Şampiyonlar Ligi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber