Rangers’ın Celtic zaferinin şifresi: “Fenerbahçe galibiyeti motivasyon verdi”
Rangers yıldızı Mohamed Diomande, Celtic galibiyetiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe'ye karşı kazanmamız bize ekstra motivasyon sağladı” dedi.
Fenerbahçe’yi eleyerek UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale çıkan ve Athletic Bilabo’nun rakibi olan Rangers, geçtiğimiz gün Old Firm derbisine çıktı.
Derbide ezeli rakibi Celtic’i deplasmanda 3-2 mağlup eden Rangers, üst üste olumlu sonuçlar almış oldu. Rangers oyuncusu Mohamed Diomande, Britanya basınına maç sonu açıklamalarda bulundu.
Mohamed Diomande, İskoç ekibinin yeni çalıştırıcısı Ferguson'un takıma kattıklarına vurgu yaparak, "O geldi ve taktikleriyle bize özgüven verdi. Onun liderliğini takip ediyoruz. Rangers'a ne kadar büyük bir katkı sağladığını biliyoruz ve sahada onun verdikleriyle en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.
“FENERBAHÇE'YE KARŞI KAZANMAMIZ DA BİZE EKSTRA MOTİVASYON SAĞLADI”
Diomande, "Perşembe günü zorlu bir Avrupa maçı oynadık ama hemen bu derbiye odaklandık. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyorduk ve yalan söylemeyeceğim, gerçekten yorgunuz. Fenerbahçe'ye karşı kazanmamız da bize ekstra motivasyon sağladı ve buradan da üç puanı almak için çıktık” ifadelerini kullandı.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Diomande, sezonun geri kalanı için şunları söyledi:
"Burası oynaması zor bir yer ve burada kazandığım için mutluyum. Eminim ki takım arkadaşlarım da öyle hissediyordur. Çünkü burada uzun zamandır galibiyet alamamıştık. Bu zafer, benim, takım arkadaşlarımın ve bizi izleyen herkesin çok şey ifade ediyor. Ayrıca buraya gelip bizi destekleyen taraftarlar için de önemliydi. Onlar ve kendimiz için her şeyimizi verdik. Biliyoruz ki hala çok puan gerideyiz ama her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Sezon sonunda ne olacağını bilmiyoruz ama elimizden geleni yapacağız."