Şişli'de 3 günlük eylem yasağı
İstanbul'un Şişli ilçesinde 9-10-11 Mart tarihlerinde her türlü toplantı, gösteri ve basın açıklaması kaymakamlık tarafından yasaklandı.
Şişli Kaymakamlığı, ilçede 3 günlük eylem yasağı kararı alındığını duyurdu. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:
* "Çeşitli marjinal grupların, sosyal medya mecralarında organize olarak Şişli İlçesi’nde izinsiz gösteri düzenleyeceğine dair hazırlık yaptığı tespit edilmiştir.
* Şehrimizin ve hemşehrilerimizin huzurunu bozmaya yönelik organize olmaya çalışan bu grupların izinsiz eylem ve basın açıklamalarına izin verilmeyecektir.
* Bu kapsamda Şişli İlçemizde 9-10-11 Mart tarihlerinde her türlü toplantı, gösteri ve basın açıklaması Şişli Kaymakamlığı tarafından yasaklanmıştır."