Türkiye'de hâlâ - 18.5'le kara kışı yaşıyorlar: 'Allah bize yardım etsin'
Ardahan'da -18.5'lere düşen hava sıcaklıkları nedeniyle kent merkezinde ağaçlar ve bitkiler kırağı tutarken, evlerin çatılarında buz sarkıtları oluştu. Vatandaşlar "Allah bize yardım etsin. Araçlarımız bile çalışmıyor" dedi.
Kış mevsiminin en sert geçtiği illerin başında gelen Ardahan'da uzun süredir etkisi devam eden dondurucu soğuklar yaşamı olumsuz etkiliyor.
Hava sıcaklığının gece eksi 18,5 dereceye kadar düştüğü Göle ilçesinde, ağaçlar kırağı tuttu, nehir ve dereler buzla kaplandı.
Vatandaşlardan Zafer Kaya, Mart ayı olmasına rağmen soğukla mücadele ettiğini söyleyerek "Mart ayı olmasına rağmen soğuklar devam ediyor. Şu an bile eksi 17 derece. Zor bir coğrafyada yağıyoruz. Allah bize yardım etsin. Araçlarımız bile çalışmıyor" dedi.