Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ın listesinde olan futbolculardan biri de Empoli forması giyen 24 yaşındaki sol bek Liberato Cacace’ydi.
Özellikle İtalyan medyası, Siyah-Beyazlıların Cacace ile yakından ilgilendiğini ve futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istediğini yazdı.
İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre ise İtalya Serie A ekibi Empoli, Liberato Cacace’nin ayrılışına izin vermiyor.
Avrupa’da transfer döneminin de kapanması sebebiyle İtalyan takımı, Yeni Zelandalı futbolcunun yerini dolduramayacağı için tekliflere kapısını kapadı.
Cacace, bu sezon 19’u Serie A, 3’ü İtalya Kupası olmak üzere 22 maçta forma giydi ve 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
INSIGNE'DE TEK TALİP BEŞİKTAŞ
Bu arada kanat transferi için de arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde Lorenzo Insigne bulunuyordu.
DAZN Italia'nın haberine göre; Yıldız futbolcu, transferin son saatlerinde Real Valladolid'den aldığı teklifi reddetti.
Haber detayında, Lorenzo Insigne ile ilgilenen tek kulüp olarak Beşiktaş'ın kaldığı belirtilerek, Türkiye'de transfer döneminin 11 Şubat'a kadar devam edeceği hatırlatıldı.
Uzun yıllar Napoli'de forma giydikten sonra 2022'de Toronto'ya transfer olan Insigne, MLS ekibinde çıktığı 63 maçta 18 gol, 13 asistlik performans sergiledi.