Düzce’de akşam saatlerinde yoğun kar yağışı tekrar başladı. Kısa sürede yollar karla kaplanınca Karayolları ve polis ekipleri de çalışmalarına başladı.
Özellikle Bolu Dağı bölgesinde araç geçişlerinde sorun yaşanmaması için çalışmalar hızlandırılırken, Bölge Trafik ekipleri Bolu Dağı’nın Düzce girişinde büyük araçların geçişini durdurdu.
D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde yoğun kar yağışı başladı. Kara yolunda gün boyunca aralıklarla yağan kar, akşam saatlerinden itibaren etkisini artırdı.
Kar yağışı özellikle Yumrukaya, Abant kavşağı, Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkisinde yoğun şekilde devam ediyor.
Sürücüler kar yağışı nedeniyle zaman zaman zorluk yaşıyor. Kara yolları ekipleri, yolun ulaşıma kapanmaması için küreme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor.