İngiltere Premier Lig 23. haftasında Nottingham Forest'ı ağırlayan Bournemouth, rakibine gol yağdırdı ve yenilmezlik serisini sürdürdü. Nottingham'ın serisi ise sona erdi.

Premier Lig'de son haftaların formda iki ekibi karşı karşıya geldi. Ev sahibi Bournemouth, Justin Kluivert'ın 9. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.

İkinci yarıya da golle başlayan ev sahibi ekip, Dango Ouattara'nın 55 ve 61. dakikalarda attığı gollerle skoru 3-0'a getirdi.

Bournemouth'un Burkina Fasolu hücum oyuncusu Ouattara, 87. dakikadaki golüyle hat-trick yaparken, 90+1'de sahneye çıkan Antoine Semenyo maçın skornu 5-0 olarak belirledi.

Nottingham Forest ligde 8 maç sonra mağlubiyetle tanışırken, yükselişini sürdüren Bournemouth'un yenilmezlik serisi 11 maça yükseldi.

Bu sonuçlarla, Nottingham Forest 44 puan kaldı. Bournmemouth 40 puana yükseldi.