Kariyerine MLS ekiplerinden Charlotte FC'de devam eden olan Wilfriez Zaha, Galatasaray'a transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Galatasaray'a transfer edilen ve istenilen performansı sergileyemeyen 32 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız, Charlotte FC ile cumartesi gecesi ilk maçına çıkacak.

Premier Lig'de 305 maça çıkıp 68 gol atan tecrübeli yıldız, Charlotte FC'nin hem defansif disiplininden hem de hücumdaki pas trafiğinden etkilendiğini söyledi.

Taraftar desteğini de göz önünde bulunduran Zaha, Charlotte FC’nin Bank of America Stadyumu’nda MLS'in en yüksek ikinci seyirci ortalamasına sahip olmasının da kararında etkili olduğunu belirtti.

Galatasaray'ın eski yıldızı Zaha'dan Türkiye itirafı: "Başkaları umurumda değil" - Resim : 1

"KENDİMİ ÖVMEM"

Kendini sahada kanıtlamak isteyen yıldız futbolcu, basın toplantısında şu sözleri sarf etti:

"Ben çok konuşan biri değilim. Benim olayım örnek olarak liderlik etmeye çalışmak. Çok fazla konuşup kendimi övmem ya da ne yapacağımı anlatmam çünkü yarın ne olacağını bilemezsiniz. Ne kadar iyi olduğumu kanıtlamanın tek yolu sahada gösterdiklerimdir.”

"HERKES 'NEDEN TÜRKİYE'YE GİDİYORSUN?' DEDİ"

“Yatmadan önce YouTube’da Charlotte maçlarını izliyordum. Takımı, olumlu yönlerini görmek istedim. Önce bunu yaptım, sonra konuşmalarımız gerçekleşti ve her şey mantıklı geldi. Kariyerimde gittiğim yerlere baktığımda, Türkiye’ye gittim, herkes ‘Neden oraya gidiyorsun?’ dedi."

Galatasaray'ın eski yıldızı Zaha'dan Türkiye itirafı: "Başkaları umurumda değil" - Resim : 2

"GİTMEK İSTEDİĞİM YERE GİDERİM"

"Başkalarının ne düşündüğü umurumda değil. Sadece gitmek istediğim yere giderim. Ve sonra kendi tarihimi yazarım. Benim zihniyetim budur; asla başkalarını takip etmem. Teknik direktör Dean (Smith) ve Zoran (Krneta) ile konuştuktan sonra buranın benim için doğru adres olduğuna emin oldum."