canlı casino siteleri
Deniz Akgül ile Avukat ve Güzellik Uzmanı Keyik Kullyyeva Evlilik Yolunda

Gebze'nin tanınmış ve sevilen iş insanlarından Deniz Akgül ile başarılı avukat ve güzellik uzmanı Keyik Kullyyeva, hafta sonu düzenlenecek muhteşem bir düğünle dünya evine giriyor. Gayrimenkul sektöründe elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Deniz Akgül ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde öğrenci yetiştiren usta eğitici ve güzellik uzmanı Avukat Keyik Kullyyeva, 19 Mayıs 2024 tarihinde saat 19:00’da Ballıkayalar Has Bahçe Restoran’da gerçekleşecek düğün töreniyle mutluluğa adım atacaklar.

Bu özel günlerinde çiftin mutluluğunu paylaşmak için birçok davetli hazır bulunacak. Deniz Akgül'ün iş dünyasındaki başarıları ve Keyik Kullyyeva'nın güzellik ve eğitim alanındaki uzmanlığı, onları sadece mesleklerinde değil, sosyal yaşamlarında da ön plana çıkarıyor. İkili, bu niteliklerinin yanı sıra birbirlerine olan sevgileriyle de çevrelerinde takdir topluyor.

Nefes.com.tr ekibi olarak, Deniz Akgül ve Keyik Kullyyeva çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, bu özel günlerinde yanlarında olmanın sevincini yaşıyoruz.

Düğün detayları:

  • Tarih: 19 Mayıs 2024
  • Saat: 19:00
  • Yer: Ballıkayalar Has Bahçe Restoran

Çiftimize en içten dileklerimizle, mutlu ve huzurlu bir yaşam dileriz.

Deniz Akgül Davetiye

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!