canlı casino siteleri
GELECEK GÖLCÜK DURMUYOR

1-RESİM2-RESİM4- RESİM3- RESİM

Gelecek partisi gölcük ilçe başkanlığı kadriye güner başkanlığında çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Üye sayısını arttırmaya devam ediyor.

Güner her an yaşanabilecek seçim atmosferine hazır olmak için gece gündüz çalışırken teşkilatıda kenetlenmiş durumda.
Her geçen gün değerli kişileri kazandırmaya çalışan güner bu tempoyu gölcükte bir bayan ilçe başkanı olarak siyasette adından bahsettirmeye devam edeceğe benziyor.

Kadriye Güner bugün basınla paylaştığı 2 mahalle başkanı 2 Gençlik kolları başkan yardımcılarının  atamalarını gerçekleştirdi.
gençlik kolları başkanı Aytül sirmenin'de hazır bulunduğu tanıtım da ilçe yönetimi ile bir araya gelerek basın ile paylaştı.

Kadriye Güner konuşmasın'da;
Değerli Gölcüklü hemşerilerimiz değerli gelecek ailesi değerli gölcük sevdalıları umutların gelecekte buluşacağı , samimi ve özverili siyaset anlayışımız temelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecek partisi milletimizin evi Gelecek partisi samimi ve tertemiz kadroların mücadelesi ile gölcüğümüzde siyaset adına vizyonu ile geleceğe emin adımlar ile yürüyor.

Bu gün partimiz 2 mahalle başkanımızın ve 2 gençlik kolları başkan yrd. larımızın atamalarını gerçekleştirdim.
Hemşerilerimizin partimize olan yoğun teveccühü ; partimize güveni ve inancı çalışmalarımız ile ahlaki siyasi anlayışımızın etkisinin büyük olduğuna inanıyorum.

Bu gün şunu ifade etmek isterim. Siyaset bir araçtır siyasetin temeli hizmet , hedefi ve vizyonu gelecektir. Bu bağlamda İlçemizde bulunan tüm siyasi partilere buna Ak parti de dahil olmak üzere eşit mesafede dir. Bu anlayış çerçevesinde dialog ile Gölcüğün kazanımları adına yeni kurulan muhalefet partisi olarak  etkin siyaset tarzımız ile vizyon çerçevemizde devam edeceğiz.
Kim ne derse desin Gölcük ve Gölcüklüler Bir ve Beraberdir . Bağları güçlü sevgi ve saygıyı elden bırakmayan bir toplum anlayışımız var. Bu anlayışı hemşerilerimiz den koparmaya çalışan kim olursa olsun karşısında olmaya devam edeceğiz. Birbirinden korkan birbirini hain ilan eden dostlar ,arkadaşlar , akrabalar ve kardeşler görmeye başladık. Bu siyasi ve sosyal yozlaşmanın yaşanmasına asla izin vermeyeceğiz.
Gölcük sevdalıları olarak gelecek partisi hedefleri doğrultusunda hareket ederken bizleri takip eden gönül bağlarını koparmayan korku iklimine rağmen desteğini esirgemeyen tüm gölcük ve gelecek sevdalılarına teşekkür ediyorum. 
Gelecek partisi Sizlerin dir . 

Bizler Hakkın ve Hakikat çerçevesinde Hareket etmeye devam edeceğiz.
ÇALŞANLAR HER ZAMAN KAZANANDIR . ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ YORULMAK YOK .

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!