canlı casino siteleri
Mini Dizi Çirkin Görücüye Çıktı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi'nde gerçekleşen galaya, dizinin senaristi ve yönetmeni Ahmet Sami Kuriş, oyuncular ve ekibin yakınları katıldı. Galada konuşan Kuriş, pazar gününde diziyi izlemek için gelenlerin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Vakit ayırıp programa gelenlere teşekkür eden Kuriş, "Oyuncu arkadaşlarım çok emek sarf etti, onlara da teşekkür etmek istiyorum. İnşallah diziyi beğenirsiniz." dedi. Katılımcılar, daha sonra dizinin bir kısmını izledi.

Sakarya'nın Maksudiye köyünde çekilen ve Sakaryalı oyuncuların yer aldığı mini dizi 'Çirkin'in konusunu dizinin senaristi ve yönetmeni Ahmet Sami Kuriş şu sözlerle ifade etti; "İnsanlar var olmadan önce Cin’ler dünyanın sahibiydi! Lakin şeytanın oyunu tüm kuralları bozmuştu. Çünkü Şeytan ilk insan Adem ve Havvayı kandırıp cennetten kovdurarak dünyaya yerleşmelerini sağlamış, Cin’lerin hükmünün sona ermesine neden olmuştu.

Bu sayede Cin’lerle insanlar arasına bir perde çekilmişti.  Bu perdeyi kim bozarsa ölüm onun peşinde olacaktı. Lakin Cin’ler kendilerini üstün gördüklerinden ve Dünyada eskisi gibi hüküm süremediklerinden dolayı büyük Cin bu durumdan oldukça rahatsız olmuştu ve kendine insanlarla savaşacak bir ordu kurmaya başlamıştı. Bu ordu gün geldiğinde insanlarla savaşarak insanların hüküm sürdüğü dünyayı ele geçirecekti.  Fakat Büyük Cin’in hesaba katmadığı bir gerçek vardı! Cin’lerin arasında savaş yanlısı olmayan Cin’ler vardı ve bu Cin’ler büyük Cin’e karşı gelmeye başladı! Bu yüzden büyük Cin azınlıkta kaldı ve insanlarlardan bir melez ordu yaratmak istedi.

Bu orduyu en kolay, kendisinin tarafına geçmekten başka çaresi olmayan insanlardan kuracaktı. Bir süre sonra Dünyadan hissedilen nefret büyük Cini uyandırdı. Bu nefret yangınlar arasında sıkışıp kalan küçük bir çocuğa aitti ve büyük Cin çaresiz çocuğu görüp ona reddedemeyeceği bir teklif yaptı. Ölüme yakın olan çocuk teklifi kabul etti ve yarı insan-yarı Cin olmak suretiyle Büyük Cin’in ordusuna katıldı. Fakat çocuk insanların yaşamını hiçbir zaman unutamadı. 

Onların kitaplarını okudu ve onlar gibi yaşamaya çalıştı. Yıllar geçer ve Melez’in kaldığı eve 4 genç arkadaş gelir. Bu gençlerin içinde Melezin dikkatini bir kız çeker. Bu kız Melezin okuduğu kitapta anlatılan kıza benzemektedir. Ardından kıza kendisini göstermek ister fakat kural nettir. Hiçbir Cin insanlara gözükemez! Melez yarı insan olduğu için insanların hayatına heves etmektedir ancak bu heves melez için acı bir son olacaktır çünkü kuralları bozan ölümle cezalandırılır buna rağmen Melez bu kuralı hiçe sayarak insanların hayatına girer.

Böylelikle Melez Cin’lerle insanlar arasında hayatının oyunu oynar fakat bu oyunda ne Cin’ler ne de insanlar masum olacaktır. 'Çirkin' dizisinin senaristi ve yönetmeni Ahmet Sami Kuriş Haber Fokus'a özel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Çirkin dizisinin hem senaristi hem de yönetmeni olarak bu hikâyede gerçeklikten biraz uzak, fantastik ögeler barındıran, mistik bir olayı kaleme almak istedim. Sakarya’da doğup büyüyen bir yönetmen olarak dizimizin Sakarya’ya sanatsal anlamda bir değer katacağını düşünerek bu projeye başladım ve tamamladım. Dizimizin daha çok izleyici kitlesine ulaşmasını hedefleyerek günümüzün en popüler sosyal ağlarından biri olan Youtube platformunda beğeniye sunmak istedim."

Kaynak : Haber fokus Sakarya

Çirkin dizisinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; 

Ali TOPALOĞLU (Melez)
Merve KANSIZ (Zülal)
Tuncay SARI (Tuncay)
Safa DEMİR (Safa)
Ali Osman KURİŞ (Ali Osman)
Barış DURMAZ (Barış)
Hasan KURİŞ (Mahem)
Abdül Kerim KURİŞ (Kerim)
Esra SOLMAZ (Leyla)
Abdulkadir ŞEKER (Ahmet)
Hüseyin KURİŞ (Hüseyin)
Ahmet ÇEVİK (Cem)
Taha POLAT (Sezai)
Sezai ULUDAĞ (Berke)
Raif COŞGUN (Hasan)
Coşkun KAÇAR (Emre)
Ethem KOÇDEMİR (Ethem)
Recai AYDIN (Görevli)
İhsan KORKUT (Büyük Cin)
Harun AYVAZ (Harun)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!