İstanbul’un kalbi Beyoğlu yeni yıla hazır
Yeni yıla hazırlanan Beyoğlu kartpostalları aratmayan görüntülere sahne oldu. İlçenin her köşesi özel aydınlatmalarla süslendi.
Beyoğlu Belediyesi, yeni yıl hazırlıkları kapsamında Beyoğlu’nun simgesi olan Galata Kulesi’nin çevresi başta olmak üzere Şişhane’den Kasımpaşa’ya, Hasköy’den Sütlüce ve Örnektepe’ye kadar ilçenin dört bir yanını özel aydınlatmalarla süsledi.
Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçenin her köşesi kartpostalları aratmayan görüntülere sahne oldu.
Yeni yıl süslemeleri kapsamında Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi Başkanlık Binası olan 6. Daire de özenle süslenip ışıklandırılarak yeni yıl ruhunu yansıtan bir noktaya dönüştürüldü.
Yeni yıl heyecanını ilçenin tamamına yayan çalışmalar, vatandaşların ve ziyaretçilerin de büyük beğenisini topladı.