Evinde Trabzonspor’u geriden gelerek 2-1 mağlup eden Beşiktaş çıkışını sürdürüp ilk 3 hedefine doğru kritik bir adım daha atmanın sevincini yaşıyor.
Siyah-Beyazlılarda Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer’in göreve gelmesinden sonra takımın hayal kırıklığı yaşatan isimlerindeki performans artışı dikkat çekiyor.
Norveçli hocanın güven aşıladığı Joao Mario ve Arthur Masuaku vites arttırdı.
Portekizli orta saha bu süreçteki 6 maçta 3 gol attı.
Mario, son Trabzon karşılaşmasında skora direkt katkı sağlamasa da etkili oyunuyla beğenildi.
Sözleşme belirsizliğinde kulüple anlaşmaya varan sol bek Masuaku’nun da son 2 lig maçında birer asist yaparak performansını yukarıya taşıması yüzleri güldürdü.
3 HOCAYLA 3 DERBİ ZAFERİ
Bu arada Beşiktaş bu sezonki 3 derbi galibiyetini 3 farklı teknik direktör yönetiminde alarak ilginç bir tesadüfe imza attı.
Siyah-Beyazlılar, Süper Kupa’da Galatasaray’ı (5-1) Giovanni van Bronckhorst’la, ligde Fenerbahçe’yi (1-0) Serdar Topraktepe ile, Trabzonspor’u da (2-1) Ole Gunnar Solskjaer’le mağlup etti.