Kartepe ilçesi D100 Karayolu Cengiz Topel Havalimanı mevki Ankara istikametinde G.K kontrolündeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyere çarptı.

Kaza yapan aracın parçaları ağaçta asılı kaldı - Resim : 1

Bariyeri yerinden söken ve ardından 15 metre sürüklen araç, ağaca çarparak takla attı. Hafif ticari araç en sonunda yoldan 2 metre aşağıda bulunan çalılık alana uçarak ters durdu.

Kaza yapan aracın parçaları ağaçta asılı kaldı - Resim : 2

Aracın bazı parçaları yola savruldu, bazı parçaları ise ağaçta asılı kaldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza yapan aracın parçaları ağaçta asılı kaldı - Resim : 3

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan sürücü G.K. ile yolcu M.D., G.Y ve İ.M.D. isimli bebeğe ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Araç kullanılamaz hale gelirken polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.