İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve ana muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla başlayan protestolar, tutuklanmasıyla birlikte tüm Türkiye'ye yayıldı.

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere bu akşam birçok ilde mitingler ve yürüyüşler gerçekleştirilecek.

İmamoğlu'na destek olmak için geçtiğimiz günlerde Saraçhane'ye giden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, burada konuşma yaparak büyük bir kalabalığa hitap etmişti.

İnce bu akşam da ilk günden bu yana polisin sert müdahalede bulunduğu Ankara Kızılay'da gençlerle bir araya geleceğini açıkladı.

Siyasetçi X hesabında yaptığı paylaşımda "Bu akşam 20.30’da Ankara Kızılay’da gençlerle birlikte olacağım" ifadesini kullandı.

Muharrem İnce: Orada olacağım - Resim : 1