KAĞIT üzerinde 129 milyon Euro’luk Beşiktaş ile 19 milyon Euro’luk Bodrum arasındaki haksız rekabetinin(!) puan cetvelindeki yansıması bütçe kadar değil ama dün iki takım arasındaki kalite farkı sahaya biraz yansıdı. Bodrum hücum oyuncuları biraz becerikli olsa 25. dakikada durum 0-2 olur, maç farklı gelişebilirdi. Ancak Beşiktaş golleri buldu.
DAKİKA 32’de Ndour’un kalecinin çıkmadığı topa, beş Bodrumlu oyuncunun ortasından vurması, ardından 40’ta İmmobile’nin golü öncesi yine kaleci ve defansın adeta ‘gelin atın’ demesi enteresandı! Uzatma dakikalarında Bodrum golle umutlansa da beraberliğe vakit yetmedi.
BEŞİKTAŞ’TA başkan Adalı’nın yaptığı açıklama(ma)lar, mayıstaki kongrede kulübü daha büyük sorunların bekleyeceğini bugünden gösterdi. İnsana sorarlar, kaç dönemdir bu başkanlık için mücadele ediyorsunuz ama koltuğa oturunca ve Sergen Yalçın da teklifi nizi kabul etmeyince alternatifsiz kalıyorsunuz! Çarşı’da dönerci mi açıyorsunuz, Beşiktaş’a başkan mı oluyorsunuz? İnsanın bu önemli görev için planı programı olmaz mı? Bir de Serdar Topraktepe’nin görevini çok iyi yapmaya devam ettiğini söylüyorsunuz! O zaman niçin adamın yerine aday arıyorsunuz?
SAYIN Adalı bir deyim vardır; ‘Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz’ diye. Hele bir de planınız, programınız yoksa... Dost acı söyler, başlangıç hiç iyi olmadı!
GAZETECİ dostumuz Atilla Türker’in dile getirdiği, Çebi döneminde hazırlatılan eski başkanlar Demirören ve Orman dönemlerini kapsayan 92 sayfalık rapor sayesinde umarım kulüplerden gelen pis kokuları biter. Biz de futbol konuşmaya yöneliriz.