Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi'nde iş yerinin önündeki merdivenlere gelerek oturan hırsız, önce bir müddet etrafı kolaçan etti.
Ardından ayağa kalkan adam, etrafını gözledikten sonra biraz daha ayakta bekledi. Etrafta kimsenin olmadığından emin olunca da motora yönelik paspası alarak hızla işyerinin önünden uzaklaştı.
Paspasın yerinde olmadığını görünce güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri sahibi Okan Ummak, şöyle devam etti:
"Olay dün akşam 18.00 sıralarında oldu. Dükkanı kapattıktan sonra evime gitmek istedim. Bir baktım motorun paspası yok.
Kamerayı incelediğimde bir arkadaşın buraya geldiğini gördüm. Bir müddet oyalanıyor. Paspası alıyor ve gidiyor. Biz motorun çalınacağını zannettik. Paspas gitti. Kendisinden şikayetçi olduk."
Güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler şikayet sonrası çalışma başlattı.